Skip to content

Culegere de matematica – Clasa 1 – 1000 exercitii si probleme & Și tu poți să fii campion la Logică!

Asa cum spuneam în articolul anterior am rămas datoare să vă povestesc despre ultimele comenzi de cărți de la Libris  așa că fiți cu ochii pe blog pentru că o să mai apară câteva articole tot despre cărți.

Pentru că Adelina preferă mereu să lucreze mai mult pe cărțile extrașcolare am căutat ceva care să fie asemănător cu lecțiile de la școală. Încă avem de lucrat, deși mereu o să fie, prefer să insist cât pot cu materia școlară pentru a nu rămâne în urmă, știu din propria experiență că foarte greu se mai pot umple golurile și cât pot încerc să o ajut.

Culegere de matematica – Clasa 1 – 1000 exercitii si probleme de Adina Grigore este exact ce căutam, exercițiile sunt exact ca cele de la școală și Adelina este bucuroasă sa descopere acest lucru și în alte cărți. Iar faptul că știe în mare parte despre ce este vorba o face să fie tare mândră.
La cuprins regăsim multitudinea de exerciții pe lecții :
1.Numere naturale de la 0 la 10
2.Adunarea și scăderea numerelor naturale de la 0 la 10
3.Numerele naturale de la 0 la 30
4.Adunarea și scăderea numerelor naturale de la 10 pana la 20, fără trecerea peste ordin
5.Adunarea și scăderea numerelor naturale de la 0 la 30, fără trecerea peste ordin
6.Numerele naturale de la 0 la 100
7.Unități de măsuri. Măsurarea mărimilor.
Această culegere este ideală atât pentru elevi cât și pentru învățători, iar conținutul este menit să valorice la maxim.

Un alt produs care mi-a atras atenția a fost Și tu poți să fii campion la Logică! 7 ani+ care vine de la Editura PARALELA 45. O carte interesantă care conține diferite exerciții de logică, cel mic va avea o mulțime de provocări, iar pentru a le rezolva va fi nevoie de cunoștințe din mai multe domenii.
Chiar dacă activitățile sunt ușoare si distractive acestea vin în completarea noțiunilor de la școală, astfel că cel mic va învăța să gândească logic și se va învăța să lucreze pas cu pas.

Voi lucrați și în afara temelor sau este suficient ce primiți de la școală?

7 Comments

  1. Al meu e clasa a 5 a si e deja coplesit de temele de la scoala. Nici vorba de lucru in plus.

  2. Sunt foarte utile aceste culegeri. Doar să fie răbdare și interes din partea copilului. Dar de asta depinde foarte mult învățătorul și părintele. Succes!

  3. Si eu cumpar tot felul de carti. Sunt foarte utile si lectiile facute acasa sub indrumarea sau la recomandarea parintelui

  4. It is nice to see buy cialis 5mg daily use 560 Aluminio, hidrГіxido de, Magnesio, Alginato de sodio MIRACOL WYETH CHC MICOSAN CREMA VAGINAL INCOBRA Fco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *