Skip to content

Puzzle-Albă ca zăpada & Colinde – review

Începem săptămâna cu forțe proaspete și cu o nouă recenzie. În articolul de astăzi vorbim despre două produse diferite comandate pe Libris
O să încep cu un puzzle, am atâtea exemplare de la ei încât nu le mai știu numărul, dar mereu comand câte ceva nou pentru că le știu foarte calitative, piesele sunt cartonate destul de gros astfel încât pentru Adelina este o plăcere să le facă.
Imaginile reprezintă personaje din povești, de exemplu astăzi a construit Super puzzle 60.Basme:Albă ca zăpada. Astfel de jocuri le antrenează celor mici răbdarea și motricitatea, redă încrederea de sine iar sfârșitul este cel mai satisfăcător.

Mereu am ales să facem un puzzle atunci când vremea nu este potrivită pentru ieșit afară și mereu s-a dovedit a fi o idee bună și relaxantă.
Acest puzzle conține 60 de piese mari și frumos colorate, lucrând la el Adelina mi-a spus că este prea ușor pentru ea și mi-a cerut să îi caut unul cu un nivel de dificultate mai crescut.
Așa că următoarea comandă va fi tot cu un puzzle doar că mai complicat și poate unul pentru frățior deși le are și pe ale Adelinei de când era micuță. Acesta este și unul dintre motive pentru care mereu comand câte ceva nou, pentru că avem mare grijă de cărți și jocuri, iar Simon abia așteaptă să le răsfoiască sau să se lase învățat de sora lui cum se face.
Tot din seria să fie acolo că îi rămâne lui fratesu’ am ales o carte de Colinde. Comanda a fost făcută înainte de Crăciun deci ne-am bucurat că am găsit aici colinde și urături mai simple sau mai complexe și ce mi-a plăcut a fost faptul că Plugușorul de exemplu vine în mai multe variante iar noi am ales-o pe ce care ni se potrivea.
Voi păstrați cărțile și jucăriile și pentru copii mai mici?

8 Comments

  1. Imi place ca cei de la libris au si altceva in afara de carti pe site, s-a diversificat gama

  2. Ana Ana

    Cat de curand o sa incepem si noi sa cumparam jucarii si carti pentru copii 😁

  3. N ai idee cât de dor îmi e de un puzzle și mai degrabă de timpurile când aveam timp sa ma joc în voie.

  4. Sunt curioasa ce colinde sunt in carticica si daca eu le stiu macar pe jumatate din ele.

  5. Si eu imi iau diverse carti de pe Libris. Imi place ca le gasesc pe toate in acelasi loc

  6. I am glad to be one of several visitors on this great web site (:, thankyou for posting.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *