Skip to content

Dictări progresive clasa I – review

Bună! Am rămas datoare cu încă o recenzie de carte încă de anul trecut. Le-am tot luat pe rând și am rămas să vă povestesc despre cea cu Dictări progresive.
Pentru că Adelina este în clasa întâi și acum învață să scrie și să citească, o astfel de carte vine în ajutorul meu dar și al ei.

Doamna învățătoare ne spune mereu să dăm dictări copiilor și pentru că nu vreau să îi dau propoziții foarte grele dar nici foarte ușoare am preferat să luăm această carticică care este la un preț bun și destul de utilă zic eu.

Fișele pot fi folosite cu succes atât la școală de către învățători dar și acasă lucrând suplimentar.
Pentru fiecare literă sau grup de litere avem mai întâi recunoașterea acestora după imagine dar și denumire.
Apoi ca și dictare vom avea câteva cuvinte ce conțin litera abia învățată. Iar la sfârșitul fișei vom regăsi câteva propoziții sau chiar un text care nu mi se pare foarte dificil iar fișele sunt ușor de parcurs
Cartea vine de la Editura ELICART are un număr de 48 de pagini, ediție necartonată, apărută în 2015.

Îmi place că astfel de cățulii sunt la îndemâna oricui și că ne putem ajuta copii. În plus clasa întâi chiar este o perioadă în care cei mici au nevoie de mult sprijin, exercițiu și multe explicații ca să înțeleagă ce au de făcut.

Încerc să înțeleg că ei nu o să fie niciodată ca generația noastră și că tentațiile acum sunt mult mai mari și de aici și concentrarea mai scăzută. Dar având multă susținere din partea învățătorilor la școală și a părinților acasă cu siguranță vor avea rezultate bune.

La voi cum a fost în clasa întâi, pe lângă faptul că avem nevoie de multă răbdare, ce trucuri ați folosit pentru ca cei mici să îndrăgească scrisul și cititul?

28 Comments

 1. Am avut si noi tot felul de carticele ajutatoare, dar nu pot sa spun ca e atras de citit. Ii placea mai mult sa invete de pe cartile tip carduri.

 2. Oana Alexandra Oana Alexandra

  Foarte bună cartea pentru cei mici 💜

 3. Nu a fost foarte greu, Maia fiind interesată. Dar presimt că la băiat lucrurile vor sta diferit.

 4. Tare faina pare carticica. Abia astept sa ajunga si nepotelul meu sa se bucure de astfel de carti.

 5. drinking on doxycycline motilium tamsulosina para que se usa Barnes Noble, operator of the largest chain of bookstoresin the United States, has been hit hard by Amazon, which has wonmarket share by selling physical books more cheaply online

 6. stromectol for animals If a moderate CYP3A inhibitor must be used, administer the moderate CYP3A inhibitor for 24 hours prior to protease inhibitor PI initiation, restart 7 days after PI initiation at 20 mg once daily, and increase to 40 mg once daily based on tolerability

 7. Лечение рака в Германии осуществляется в высококвалифицированных медицинских учреждениях, используя современные методы, такие как хирургия, радиотерапия, химиотерапия и иммунотерапия.
  Отличная статья о лечении в тему: лечение онкологии германия.
  В Германии также есть возможность получить лечение в рамках клинических исследований, где доступны новые и инновационные методы лечения.
  Обращайтесь за помощью вовремя! Будьте здоровы. #организауия лечение в Германии #доступность медицинской помощи #обязательно прочитать.

 8. I’ve recently started a web site, the info you provide on this site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *