Skip to content

Primele mele culori. Sunt copil isteț 2 ani + review

Așa cum vă spuneam în articolul anterior luna aceasta am adăugat o nouă comandă pe Libris, pe lângă „Cele cinci limbaje ale iubirii” nu puteam să nu comand ceva și pentru Simon sau pentru Adelina. Nu știu dacă ați observat dar încerc să îi surprind pe fiecare dintre ei. Chiar dacă este mai micuț, mereu este curios de ce se ascunde în coletele frumos împachetate de la librăria noastră preferată și le răsfoiește cu drag.
I-am mai luat astfel de caiete și cu ajutorul meu sau al surioarei le rezolvă cu entuziasm
De data aceasta am luat Primele mele culori. Sunt copil istet 2 ani + am ales această ediție despre culori pentru că în ultimul timp pare interesat de ele și le numește asa cum poate.
Carticica este cu abțibilduri și partea cea mai îndrăgită de al meu pitic este să lipească abțibildurile la locul potrivit. Imaginile au câteva umbre asemănătoare cu stikerele și cel mic își dă seama rapid unde este locul fiecărei buline. Cred că în maxim zece minute a completat toată carticica și la sfârșit a început să coloreze imaginile din partea stângă, pagina cu lipitul fiind în dreapta.

Fiecare două pagini au câte o culoare, în total sunt cinci: galben, roșu, albastru, verde și negru.

Față de ultima activitate de acest gen am observat că piticul meu este mult mai atent la poziția bulinei, îi place să fie așezată cât mai corect pe locul ce îi aparține.

Dar chiar dacă a terminat de completat, mai poate răsfoi cartea recapitulând culorile.

Am observat că din aceeași colecție ar mai fi și cărțile cu animale, numere și emoții. Mă bucur că au apărut cărți pentru vârste atât de mici pentru că cei piticii încep să prindă drag de cărți încă de mici.

Vi se par interesante acest tip de cărți sau considerați că la vârsta de doi ani este prea mult?

4 Comments

  1. Sunt atât de frumose, atractive și educative cărticelele pentru copii! și noi luăm mereu, iar Buburuza este extrem de încântată.
    Mulțumesc pentru recomandare!

  2. Au aparut foarte multe carticele educative si pentru copiii prescolari, segment care nu era bine acoperit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *