Skip to content

Cu Empria casa ta e cea mai sigură

Zilele trecute am făcut câteva schimbări în casă și asta pentru că am scos pătuțul. Cel mic are deja doi ani, dar pentru că oricum nu mai dormea de mult în el, am zis că este momentul potrivit să scăpăm de pătuț.

Dar în același timp mă gândeam cât de util a fost pentru că fetița doarmea la margine și pătuțul funcționa ca un gărduț de protecție. După ce l-am scos ne-am dat seama că deși cel mic nu prea a dormit în el, ne-a ajutat cu protecția de marginea patului. Și de ce să nu recunoaștem că sunt sigură că nu s-a întâmplat doar la noi, pătuțul a fost o bună perioadă de timp un coș de diverse: haine, jucării și alte diverse obiecte printre care cei mici mai făceau și scufundări, lucru care îmi dădea și mai multe griji.

După modificările făcute am zis că o protecție laterală pat este exact ce avem nevoie. Nu mai ocupă foarte mult spațiu, oferă siguranța de care avem nevoie și estetic arată mult mai bine.

Probabil aceasta va fi următoarea noastră investiție pentru siguranța copiilor.

Pentru că tot am amintit de siguranță, am găsit siguranțe sertare pe site-ul celor de la Empria. Mi-a plăcut tare mult faptul că s-au gândit să găsească o modalitate pentru a ține ușile și sertarele blocate, nici nu vă imaginați ce accidente urâte se pot întâmpla doar deschizând o ușă de dulap pe care apoi o scapă peste degețelele. Am întâlnit cazuri grave în care a fost nevoie de spitalizare dar și cazuri ușoare în care cel mic s-a speriat, a plâns și a trecut rapid după un pupic de al mamei.

Știm cu toții cât de curioși sunt cei mici și cum le place să cerceteze fiecare locșor, așa că recomandarea mea este să profitați de acest site și să vă ținem copii departe de lucruri periculoase.

Voi cum îi protejați pe cei mici?

Acest articol a fost scris pentru Spring Super blog 2023.

8 Comments

  1. Buna ziua! Da, niste protectii laterale de pat si sigurante sertare sunt foarte utile. Sigurante sertate am folosit si noi, cu un oarecare succes si protectii prize. Multumim pentru recomandari. O zi frumoase!

  2. da, par niste lucruri utile, o sa arunc un ochi pe site cand o sa apara un bebe

  3. Produsele de siguranță pentru copii sunt esențiale. Dar, nu doar pentru ei, ci și pentru noi adulții. Eu una, mereu mă ”intersesctez” cu marginile, colțurile ascuțite etc. Mi-a plăcut că am descoperit la Empria și produse pentru noi, cum este suportul pentru spate care mi-ar fi foarte util.
    Succes!

  4. Eu am pus protectii laterale la patut si cand a inceput asa mearga am pus protectii pentru prize. Nu stiam de acest site

  5. What a information of un-ambiguity and preserveness of precious know-how
    about unpredicted emotions.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *