Skip to content

Caiete de vacanță pentru clasa I și clasa a II-a comandate pe Libris

A venit de mult vacanta și timp pentru câteva teme nu prea ne-am găsit dar comanda de la Libris a ajuns deci nu mai avem nici un fel de scuze.

Am ales pentru Adelina doua caiete de vacanță în care am încercat să cuprind toate materiile învățate până acum la școală. Caiet de vacanță Vreau să știu totul are exerciții pentru Comunicare în limba română, Matematică și Explorarea mediului dar și Dezvoltare personală. Mi-a plăcut tare mult cum este structurat acest caiet cu noua programă.
La fiecare lecție avem și câteva texte cu explicații pe înțelesul celor mici. Iar pe parte din stânga ni se explică exact despre ce este conținutul lecției, câte un super sfat și categoria cu super memorează pentru ca elevii să țină minte câteva lucruri esențiale.

Răsfoind puțin caietul mi-am dat seama că lecțiile sunt exact ca și cele de la clasă, poate puțin mai ușoare fiind explicate foarte bine.


Al doilea caiet, În caruselul vacanței Fișe interdisciplinare
conține exerciții puțin mai complexe la prima vedere. Lectură și fișe de lucru, exerciții și tot felul de probleme matematice dar și fișe despre mediul înconjurător:natură, animale, corpul uman, etc.
Deși a trecut o mare parte din vacanță vom începe să lucram măcar câte o oră pe zi pentru ca în septembrie Adelina să fie cât de cât pregătită pentru clasa a doua.
Eu m-am pregătit și am comandat și un caiet de lucru de Comunicare în limba română clasa 2 poate la iarnă ne găsim mai mult timp sa ne pregătim cât de cât.

Acest caiet poate fi folosit cu succes și ca manual pentru că dispune de informații, explicații și exerciții la fiecare lecție. Se vede clar diferența între cele două caiete la clasele 1 și 2 pentru că lecțiile sunt din ce în ce mai intense, dar până la urmă despre asta este vorba, despre aprofundarea cunoștințelor deja acumulate.
Așadar dacă aveți și voi elevi în clasa întâi sau în orice clasa trebuie să știți că pe Libris se găsește o gamă largă și variată de caiete de lucru pentru școală și nu numai, unele mai distractive altele mai complexe.

Voi lucrați cu cei mici în perioada vacanței sau preferați să îi lăsați să se relaxeze și începeți din septembrie cu forțe proaspete?

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *