Skip to content

Pachet educational grupa mică și Dezvoltarea vorbirii

Bună! Astăzi revin cu o nouă comandă pe Libris.

Chiar înainte de începutul școlii am decis să iau câteva caiete de lucru pentru Simon. Cel mic va sta și anul acesta acasă, pentru că încă nu are trei ani împliniți, dar m-am gândit că ar fi bine dacă totuși ar începe și el să lucreze ca și cum ar fi la grădiniță.

Zis și făcut, am analizat un pic caietele de lucru potrivite pentru vârsta lui și cum am văzut acest set, am zis că este perfect pentru ceea ce caut.
Îmi amintesc că și Adelina a avut la grupa mică aceleași caiete și s-a descurcat foarte bine.
Pachet educațional 3 cărți grupa mică Pachetul conține: Domeniul limbă și comunicare, Domeniul științe: activități matematice și Domeniul științe:cunoașterea mediului.

Fiecare caiet are un număr de 48 de pagini și sunt structurate destul de simplu astfel încât cei mai mici învățăcei să poată intra cu dreptul în această lume.
Majoritatea cerințelor sunt despre colorat, încercuit sau unit, așadar au un nivel mic de dificultate. Fiecare pagini are imagini plăcute și cei mici se bucură sa le lucreze.
Al doilea caiet Dezvoltarea vorbirii este colorată frumos și îi atrage pe cei mici. Aici părintele sau învățătorul trebuie să rostească cuvintele din imagini, iar cel mic va recunoaște și va repeta denumirea obiectelor așa cum poate.
Mă bucur să observ o dorință imensă de a afla lucruri noi, la o vârstă atât de fragedă. Și observ că Simon învață și recunoaște cuvinte noi cu mai multă ușurință în ultimul timp.
Copilașii își îmbogățesc cunoștințele, se deprind cu exprimarea corectă. Iar ei se bucură de fiecare cuvânt nou pe care învață cum să îl denumească.

Acest caiet îi ajută să își dezvolte gândirea și contribuie la o bună educație morală și nu numai.
Tu ce caiete de lucru recomanzi pentru această vârstă?

3 Comments

  1. Lili Lili

    Hello

  2. Sunt foarte faine aceste caiete. Cei mici se bucura sa isi exerseze abilitatile si sa invete ceva nou.

  3. Anca Anca

    Foarte frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *