Skip to content

Înmulțirea & Înmulțiri flash. Sunt imbatabil-review

Dacă pentru Simon am ales caiete pentru grădiniță, pentru Adelina am încercat să îi adun câteva materiale pentru clasa a doua.

Pentru că matematica de anul acesta deja ne dai bătăi de cap lucrând cu sute, am ales să vedem un pic despre ce este vorba la înmulțire. Am optat pentru două variante despre înmulțire, pentru că anul acesta, nu peste mult timp va începe să lucreze cu ea.

Așa cum spuneam nu mai este mult până când înmulțirea ne va da bătăi de cap, așa că în vacanța de toamnă plănuim să începem să intrăm un pic în tainele înmulțirii.

Sunt imbatabil. Înmulțiri flash sunt de fapt niște carduri practice și interesante iar copilul va putea înțelege mai ușor înmulțirea. Formatul lor nu prea mare dar nici prea mic este perfect pentru a le mânui.

Iar ca să fiu sigură că într-adevăr o va înțelege am mai ales și acest produs din colecția Filippo.

Înmulțirea de la 1 la 10 pare ușoară dacă ne folosim de adunarea repetată. Iar acest produs îi ajută pe cei mici să învețe înmulțirea logic nu pe de rost, e important să înțeleagă de unde apar numerele acelea chiar de la început.

Este interesant că cei mici se pot verifica singuri cu ajutorul codurilor de culoare. Aceasta metodă cu siguranță îi va captiva și le va stârni curiozitatea.

Dar în primă fază vom urma cei doi pași pentru a înțelege ce este înmulțirea și apoi cum se rezolvă aceasta. În continuare, aflăm regula înmulțirii cu fiecare număr în parte, după care avem o problemă de rezolvat ca să vedem cât de bine a înțeles copilul teoria și mai apoi o fișă cu termenii și rezultatul înmulțirii, mai exact ce sunt factorii, deînmulțitul, înmulțiorul și produsul.

Iar mai apoi începe exersare cu ajutorul celor trei cartonașe colorate, primul fiind deînmulțitul, următorul cartonaș înmulțitorul iar al treilea cartonaș din dreapta va fi rezultatul cu toate variantele de răspuns și codurile de culoare corecte, astfel copilul se poate verifica și singur doar părintele trebuie să îi explice exact cum se face.

La voi cum a decurs învățarea înmulțirii, v-ați folosit de astfel de materiale pentru ca cei mici să înțeleagă mai ușor?

 

 

 

7 Comments

  1. I’m not sure how I ended up here, but I thought this post was awesome. I have no idea who you are, but you will become a well-known blogger if you aren’t already. Salutations.

  2. Полина Полина

    А я считаю, что противовзломная фурнитура на окнах должна вообще на законодательном уровне быть прописана. Это существенно снизит количество краж и разгрузит следственные органы для более важных задач.

  3. It’s appropriate time to make some plans for the
    future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I desire to suggest you some interesting things
    or suggestions. Perhaps you can write next articles referring to this article.
    I want to read more things about it!

  4. Foarte bun articolul despre cum ii putem ajuta pe cei mici sa invete mai usor si distractiv inmultirea. Imi place cum iti aduci aminte cum colegul tau din copilarie nu intelegea inmultirea si cum ti-a fost tie dificil sa inveti. Este important sa gasim metode si materiale inovatoare care sa le capteze atentia si sa ii ajute sa inteleaga mai bine. Ma bucur ca ai gasit solutii eficiente, iar cartonasele cu coduri de culoare mi se par foarte ingenioase. Sunt convinsa ca si Adelina va beneficia de pe urma lor si va intelege mai usor inmultirea. Esti un parinte dedicat si atent la nevoile copilului tau si asta se vede prin felul in care ii alegi materialele educationale. Felicitari! Sunt curioasa si eu sa aflu cum a decurs invatarea inmultirii la voi. Sa ne impartasesti si noua experienta ta cu aceste noi materiale.

  5. Este impresionant efortul si atentia pe care o depuneti pentru ca micutii dumneavoastra sa invete si sa inteleaga conceptul de inmultire. Varietatea materialelor si jocurile interesante alese cu mare grija inainte ca Simon si Adelina sa inceapa clasa a doua sunt cu siguranta de mare ajutor in acest demers. Sper ca si la voi acasa a fost la fel de amuzant si instructiv ca la mine, insa acum cu materialele potrivite, sunt convinsa ca invatarea inmultirii a fost mult mai usoara si mai interesanta. Felicitari si multumesc pentru recomandarea produselor din colectia Filippo, sunt sigura ca vor fi de mare ajutor si pentru alti parinti!

  6. Generally I do not learn article on blogs, but I wish to say that this write-up very compelled me to try and do so! Your writing taste has been surprised me. Thanks, quite great article.

  7. Harold Harold

    Nəticə: Azərbaycanda onlayn lotereyaların gələcəyi azeronline elaqe , 10 Lotto Online platformasının Azərbaycan lotereya səktöründə təsirinin nə olduğunu və bu sektörün inkişafına necə təsir etdiyini araşdırır. Bu, onlayn lotereya oyunlarının özəlliklərini və bu sahədəki yeni iradları təhlil edir. 10 Lotto Online, Azərbaycanda onlayn lotereya təcrübəsinin gələcəyini dəyişdirə biləcək bir mərkəzi rol oynayır və bu sənədlər, lotereya sənayesinin dərinliklərinə daxil olmağa kömək edir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *