Skip to content

Geacă și încălțăminte de pe Bonprix

Sezonul rece s-a instalat de-a binelea și cum îi șade bine românului dacă nu cu o nouă comandă de haine.

De data aceasta am întâmpinat ceva probleme cu unul dintre produsele alese, dar totul e bine când se termină cu bine.

Îmi doream o geacă roz, de fapt Adelina și-a dorit să avem amândouă geci de aceeași culoare. Am tot căutat și am găsit în categoria pentru copii această geacă, doar că am zis să îmi dau o măsură mai mare, aveam impresia că nu o să încap. Dar surpriză, prima variantă îmi era foarte largă și nu aveam curaj să o port, așa că m-am gândit să îi fac retur.

Și bine am făcut, cei de la Bonprix m-au ajutat cu informațiile necesare pentru a face returul, iar odată ajuns coletul la ei, aceștia mi-au trimis în cont un voucher cu valoarea produsului respectiv. După care am plasat din nou comanda cu o mărime mai mică și în cele din urmă geaca fete de iarnă a ajuns și mi se potrivește.

Ma bucur că am avut o experiență plăcută pentru primul meu retur pe siteul lor. Așadar dacă se întâmplă să aveți aceeași problemă aveți încredere că totul se rezolvă.

Pe lângă mult dorita geacă, mi-am mai comandat și o pereche de încălțăminte. Chiar dacă este deja zăpadă,să știți că am reușit să port o perioadă bună această încălțăminte ca să îmi pot da seama cât de confortabili sunt acești bascheți cu platformă.

Mi-a plăcut talpa care este puțin mai groasă, dar și culoarea pentru că îi pot asorta cu ușurință la orice ținută.

Așa cum spuneam și mai devreme o încălțăminte lejeră, ușor de purtat, realizați dintr-un material subțire cu încheiere prin șireturi, ideali pentru toamna sau primăvară sau de ce nu și o iarnă mai călduroasă.

Mai am câteva articole despre care vă voi vorbi într-un viitor articol.

Voi cum procedați cu hainele care nu vi se potrivesc, le păstrați sa le oferiți mai departe sau obișnuiți sa faceți retur?

8 Comments

  1. Depinde cat de usor pot face returul. Uneori prefer sa le donez.

  2. Ana Ana

    Si geaca si ghetele mele de iarna sunt tot de la bonprix.

  3. Imi place tinuta aleasa desi geaca este top. Imi place maxim

  4. Foarte faine alegerile tale! Îmi plac mult, neapărat trebuie să caut și eu pe Bonprix.
    Mulțumesc!

  5. I’ve been browsing the internet for more than three hours, and I haven’t seen any posts as fascinating as yours. I think it’s well worth the investment. If more bloggers and website owners created content as good as you do, the internet would be significantly more useful than it already is.

  6. Wonderful website! It has a tonne of useful information, which I’m posting on Delicious and sharing to a few friends. I am grateful for all of your efforts.

  7. Wow, incredible weblog structure! How long have you been blogging for?

    you made blogging look easy. The overall glance of your website is
    excellent, as neatly as the content material!
    You can see similar here e-commerce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *