Skip to content

Culegeri matematică clasa a doua – Libris

În ultima perioadă m-am axat pe cărți pentru Adelina și de data aceasta am făcut la fel.

Înainte de vacanța de Crăciun am ales două culegeri de matematică pentru a exersa exerciții de clasa a doua printre care și înmulțirea.
1000 de exerciții și probleme este foarte bine structurată cu probleme pentru fiecare capitol pe care îl învață la școală.

Și ca să fiu sigură că avem suficient de lucrat am mai ales și 1200 probleme și exerciții cu aproximativ aceeași structură, dar mai bine să aibă diverse exerciții și să le cuprindă pe toate, astfel nu rămâne nimic neînțeles.
Așadar după o vacanță binemeritată în care l-am așteptat pe Moș Crăciun, am fost cu colinda și cu uratul, a venit timpul să ne amintim materia de la matematică.
Cu ajutorul celor doua culegeri am putut face o recapitulare mai profundă, iar mai apoi am ales exerciții în funcție de dificultatea acestora.
Îmi amintesc mereu de cât de greu ne era nouă atunci când eram la școală și  cât dura până reușeam să facem rost de o carte sau o culegere. De cele mai multe ori lucram în clasă de pe un singur exemplar sau mai primeam ceva xeroxat ca temă pentru acasă.

Acum toate ne sunt la îndemână, cu un simplu telefon sau la o simpla navigare pe internet putem în câteva zile să avem cărțile pe care ni le dorim.
Libris este unul dintre site-urile de încredere cu o mare diversitate de produse pentru toate categoriile. Pe lângă asta, aceștia sunt mereu atenți la ambalarea cărților și totul ajunge în stare perfectă la destinatar.

Eu am câțiva ani de când comand de la ei și mereu am fost mulțumită de serviciile lor dar și de calitatea cărților. Pe site se găsesc destul de multe informații despre produsul dorit și de cele mai multe ori este și funcția de răsfoire, mai exact sa vezi câteva pagini din cartea respectivă.
Tu comanzi de pe Libris?

3 Comments

  1. Pfff, dragii de ei! Din păcate, partea cea mai grea revine părinților și copiilor. Vă urez mult succes și spor la lucru!

  2. Si Cristina a lucrat dupa acea culegere in clasa a doua. Este foarte buna si antrenanta

  3. Ruxandra Ruxandra

    E bine daca sunt și pe placul celor mici, așa pot invata cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *