Skip to content

Invăț să citesc și Primul meu pian-review

Bună și bine te-am regăsit pe blogul meu!

După cum v-am obișnuit, comenzile pe Libris sunt de cele mai multe ori pentru cei doi pitici ai mei. Astăzi vreau să vă povestesc despre pachetul Învăț să citesc pentru cititori entuziaști. Pachetul este destinat copiilor de șase-șapte ani și este format din cinci cărți. Patru dintre cele cinci cărți sunt pentru nivelul 1: Croitorașul cel viteaz, Soldățelul de plumb, Vrăjitorul din Oz și Gulliver.

Acestea au câte 16 pagini cu scris destul de mare și citeț iar pe alocuri unele cuvinte sau personaje sunt exemplificate prin mici desene. Cărțuliile au și desene reprezentative care îi atrag pe cei mici.

Cea de a cincea carte din set este de nivelul 2, aici scrisul este simplu dar la fel de citeț și imaginile sunt mai puține. În schimb am observat că în josul paginii sunt explicate cuvintele mai greu de înțeles.

Adelina s-a descurcat chiar de la început mai greu cu cititul dar observ că începem să vedem rezultate așa că cel mai probabil data viitoare vom alege un pachet de nivelul 2.

Tot pentru Adelina a mai ales și o carte care să ne ajute să deslușim tainele pianului. Pentru că frecventează deja de câteva luni un curs de pian și am zis că este cazul să începem să exersăm și acasă.

Deși trebuia să facem acest lucru de ceva timp. Primul meu pian un manual pentru copii, părinți, bunici și profesori, începutul cărții vine cu o prefață interesantă, iar mai apoi un cuvânt productiv care ne introduce în această lume cu o lecție destul de complexă iar apoi vom porni spre pian cu mult curaj pentru a exersa. Pentru început sunt câteva cântece mai ușurele iar mai apoi câteva mai complexe.

Aceasta a fost comanda de astăzi, voi ce cărți mai alegeți pentru copii voștri?

10 Comments

  1. Ce frumos! Ce cărți interesante și ce copil minunat! Primul meu pian as vrea sa o iau și eu oentru Buburuza.
    Mulțumesc pentru recomandări!

  2. Foarte frumoase alegerile. Am si eu o orga si mi-a placut sa invat cateva melodii cand eram mai mica. E o pasiune care merita dezvoltata.

  3. Ce frumos, ca ii place sa cante la pian si ca exista carti dupa care poti exersa si acasa ce iti place.

  4. Foarte utile aceste carticele. Mi se pare ca ajuta suficient de mult copilul ca sa poata citi mai usor. Eu am facut greseala sa aleg ceva de Ion Creanga si a fost teribil de greu de citit, daqr si de inteles pentru copil. Cuvintele sunt greoaie. Pachetul ales de tine mi se pare foarte ok

  5. Nice blog here Also your site loads up very fast What host are you using Can I get your affiliate link to your host I wish my site loaded up as quickly as yours lol

  6. My brother recommended I may like this website.
    He used to be entirely right. This publish truly made my
    day. You can not imagine simply how a lot time I had spent for
    this info! Thanks!ラブドール

  7. Wow, superb blog format! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you made blogging glance easy. The total glance
    of your web site is magnificent, let alone the content!
    You can see similar here ecommerce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *