Skip to content

Fa un test de cariera Eurocor si afla ce meserie ti se potriveste

In ziua de azi, nu este usor sa te orientezi catre un domeniu profesional anume, deoarece posibilitatile sunt mult mai numeroase si uneori ne pun pe ganduri. In unele cazuri, pur si simplu nu stim sau nu am descoperit inca ce anume ne face placere, astfel incat sa ne putem cauta o slujba in domeniu. Si acest lucru ne poate face sa ne intrebam daca suntem suficient de capabili sa ne angajam pe un post care ne place. Daca ai dubii, intrebari sau nelamuriri, atunci trebuie sa stii ca ai un ajutor de nadejde, din partea Eurocor – Institutul European de Cursuri prin Corespondenta.

Cum te poate ajuta site-ul Eurocor? Poti oricand sa optezi pentru un test de cariera, care te va ajuta sa iti formezi o idee mai buna despre drumul pe care sa il urmezi, in functie de rezultatul obtinut. Nu aborda meserii la moda sau meserii conjuncturale, doar de dragul de a face ceva. Aceste actiuni reprezinta cauza frustrarilor, revoltelor fara obiect sau a esecurilor de pe piata muncii.

Daca vrei sa aplici pentru un job in care ai nevoie de foarte multe cunostinte sau o abilitate de a stoca rapid informatii noi din jur, fa un test de inteligenta ca sa descoperi care coeficient te ajuta pe tine mai mult in viata: EQ (reprezinta capacitatea de a constientiza, controla si manifesta emotiile personale, respectiv de a gestiona relatiile interpersonale intr-un mod eficient si empatic) sau IQ (reprezinta masura inteligentei umane exprimata printr-un numar rezultat in urma sustinerii unui test standardizat, raportat la varsta cronologica).
Eurocor este platforma online care te ajuta sa iti alegi o meserie care sa ti se potriveasca, din toate punctele de vedere. Pe site-ul institutului gasesti cel mai eficient test de aptitudini profesionale, care te va indruma pe calea cea mai buna pentru tine. Opteaza pentru o alegere care sa iti placa, chiar si peste ani de zile – cariera profesionala ne va insoti pe tot parcursul vietii, asadar trebuie sa alegem ceva care sa ne bucure. Daca lucram doar ca sa ne platim facturile, atunci viata trece pe langa noi, fara sa ii observam adevarata frumusete.

One Comment

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: