Skip to content

Cum sa porti bijuterii de argint pentru a arata super stylish?

Bijuteriile de argint sunt preferatele femeilor si nu vei gasi nici macar o singura persoana care sa nu iubeasca aceste bijuterii uimitoare. Bijuteriile de argint cu aspect elegant si minimalist vor face ca orice femeie sa se simta frumoasa, stylish si in tendinte. Povestea femeilor si barbatilor care poarta bijuterii argint este foarte veche si aceste bijuterii nu si-au pierdut farmecul nici azi. De fapt, castiga din ce in ce mai mult teren. Bijuteriile din argint sunt disponibile intr-o gama variata, in special in magazinul online Ioana Preda, si sunt mult mai accesibile in comparatie cu metalele pretioase precum aurul si platina.

Toata lumea vrea sa arate perfect cand poarta bijuterii din argint preferate si vrem ca oamenii sa le observe instantaneu. Ei bine, ce se intampla daca toata lumea poarta bijuterii de argint intr-un mod “wow” la o petrecere, de exemplu? Cum vei fi remarcata? Raspunsul consta in tipul si culoarea hainelor pe care le porti, care se potrivesc cel mai bine cu bijuteriile tale.
Culori care se potrivesc bine cu argintul
Purtarea hainelor in nuante in contrast cu bijuteriile este foarte importanta pentru a spori aspectul. Negrul este culoarea cea mai potrivita cu bijuteriile din argint. Culoarea argintului este deschisa, iar hainele negre pe care le porti fac ca bijuteriile din argint sa fie vizibile de la distanta. Culoarea inchisa face ca argintul sa straluceasca mai mult si acesta este motivul pentru care negrul este considerat cea mai buna culoare. Vei arata fabulos!
In afara de negru, alte culori care merg uimitor de bine cu argintul sunt albastru regal, albastru marin si verde inchis. Imagineaza-ti un colier lung din argint asezat pe o frumoasa rochie albastru regal. Toti ochii vor fi cu siguranta pe colierul tau, deoarece rochia il va complimenta intr-un mod uimitor, oferindu-ti aspectul dorit.
Daca dintr-un motiv sau altul nu ai haine in culorile mentionate mai sus, poti purta si haine in nuante de burgund, violet, alb sau crem. Acestea sunt, de asemenea, unele dintre culorile care completeaza perfect argintul si sunt foarte placute.
Este foarte important sa alegi culorile potrivite pentru bijuteriile tale pentru a arata mereu stylish.

One Comment

  1. Valeria Chertes Valeria Chertes

    Îmi plac foarte mult bijuteriile din argint.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: