Skip to content

Bebe învață -numerele & puzzle animale

Bună! Astăzi vorbim despre ce poți cumpăra pentru un bebe de pe Libris.

Dacă pentru Adelina am tot comandat cărți de toate felurile a venit și rândul lui Simon să se bucure de câteva. Pentru început am ales o carticică cu numere. Bebe învață – numerele are copertă buretată și colțurile rotunjite așadar este sigură pentru copilașii mici chiar și pentru bebeluși.

Paginile sunt și ele cartonate, pe pagina din stânga regăsim colorat frumos numărul și pe cea din dreapta tot atâtea obiecte câte indica numărul de pe pagina stângă.

Tot din aceeași ediție fac parte și alte cărticele animale de la fermă, animale, casa mea, culori, animale din pădure, fructe și legume, mijloace de transport, pui de animale și primele jucării.

Acest tip de cățulii antrenează abilitățile de vorbire, prin repetare copilul va spune primele cuvinte, vârstă recomandată este chiar de la vârsta de zero ani.

Tot pentru cel mic am luat și un set de Bebe puzzle – ferma cu animale bineînțeles. Setul conține douăzeci de piese, fiecare animal este format din doua piese, așadar avem zece animale domestice. Preferatul lui Simon este porcul, dar cunoaste și vaca, cățelul, pisică, calul iar la restul mai avem de lucrat.

Piesele sunt calitative, cartonate destul de gros, se montează ușor fiind recomandate pentru copilașii de peste un an și jumătate. Imaginile sunt frumos colorate și îl atrag pe cel mic.

Pe lângă piesele de puzzle setul mai are și o cărticică cu poezii destinate aproape fiecărui animal. Cărticica este destul de mică ca și dimensiuni dar viu colorată și cu siguranță va fi iubita de cei mici.

Tot pe Libris mai găsim și povesti pentru copii mai mici de doi ani. Puzzle cu diferite modele, cărți cu sunete, cărți de colorat, seturi de cartonașe, albumul bebelușului, cărți pentru diversificare și multe altele pentru copii mici dar și pentru proaspeții părinții ce au nevoie de diferite sfaturi.

Tu ce comanzi cel mai des de pe Libris?

3 Comments

  1. Simona Simona

    Foarte draguta cartea! Cred ca o sa o iau si eu pentru nepotelul meu.

  2. Foarte utile genurile astea de carti. Le-am achizitionat si eu pentru cea mica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *