Skip to content

Vindecarea copilului interior – review

Vă spuneam în articolul anterior că pe lângă cărticelele pentru copii am ales și ceva pentru mine. În fiecare lună fac comandă pe Libris și mereu găsesc câte ceva interesant (atât pentru oameni mari cât și pentru cei mici) care să mă convingă că merită citit.

„De vină” este și gama largă și foarte diversificată de cărți ce se găsesc pe site la prețuri bune și dacă mai prinzi și transport gratuit așa cum a fost zilele trecute, nu ai cum să reziști tentației.

Și dacă tot am deschis acest subiect trebuie să știți că cei de la Libris împachetează minunat toate coletele, se vede încă de la primirea pachetului dragostea și grija pentru cărți astfel că acestea ajung în siguranță și fără nici o problemă.

Dar să lăsăm aceste detalii deoparte și să vorbim despre cartea Vindecarea copilului interior de Stefanie Stahl care este licențiată în psihologie. Această carte fenomen a fost vândută în peste 50000 de exemplare în Germania fiind tradusă în 20 de limbi.

Citind primele pagini am înțeles că de fapt comportamentul, personalitatea, gândirea nu țin neapărat de mine cea de acum, ci de ceea ce am trăit în copilărie.

Psihoterapeuta susține că doar atunci când ne vom cunoaște pe noi cei din copilărie doar atunci vom putea trata rănile și traumele. Iar cu ajutorul exercițiilor practice pe care le propune autoarea ne vom vindeca rănile și în același timp ne vom descoperi propriile resursele, trecând prin acele exerciții ne vom putea raspunde singuri la unele întrebări.

De asemenea exercițiile pe care ni le propune au legătură cu copilul umbră cel care încearcă sa mulțumească mereu pe cei din jurul său și nu pe sine și copilul lumină este cel fericit care se bucură de părinți și prieteni adevărați

Voi ce ați mai citit în ultimul timp?

7 Comments

 1. Am trecut pe ebook-uri si acum citesc tintind un autor, adica incerc sa fac rost de cat mai multe carti scrise de un autor cat sa-mi fac o vedere de ansamblu despre el. Sunt la Haruki Murakami, a 5-a carte, iar trilogia IQ84 am numarat-o ca fiind doar una.

 2. Simona Simona

  Am citit acum ceva timp cartea si mi s-a parut reusita. Imi plac cartile din care ai ce invata. 😀 Momentan citesc o carte de fictiune „Cartea cimitirului” de Neil Gaiman.

 3. mihaelanistor mihaelanistor

  Cred ca este extrem de important sa ne vindem copilul interior și consider ca avem nevoie de ajutor.

 4. Barascu Nicoleta Barascu Nicoleta

  M-ai făcut foarte curioasa.
  Mi-o comand și eu!

 5. Am citit o carte cu Winnie de Puh si Critinei i-a placut tare mult

 6. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *