Skip to content

Cum imi aleg eu incaltamintea

Pentru că Bonprix m-a provocat din nou să formez un nou outfit de pe site-ul lor, astăzi vin cu un articol despre încălțăminte. Da, știu nu vorbim chiar despre o ținută dar mi-am dat seama că pentru acest sezon am cam tot ce am nevoie doar papucii îmi lipseau.

Așadar am început marea căutare de încălțăminte, spun asta deoarece pe site se găsește un asortiment mare în special pentru sezonul toamnă – iarnă.

Iată după ce criterii îmi aleg eu încălțămintea

Mi-am dorit o pereche de bocanci sau ghete cu care să mă încalț repede. Aceste ghete sunt un model clasic, cu şireturi practice care îmi permit să mă încalț simplu și ușor . Pe interior căptușeala este cu material textil, deci nu sunt foarte groase fiind ideale pentru această toamnă mai călduroasă. Exteriorul este lăcuit având o imitație de crocodil, acesta se curăță foarte simplu folosind o cârpă ușor umedă.

Botul ghetelor este rotund, astfel este o încălțăminte ușor de purtat în care mă simt comod. Nici înălțimea tocului sau a talpei nu este un impediment, aceasta are doar trei cm perfectă pentru a alerga fără griji după cel mic. Așa cum a mai spus modelul este unul clasic și chiar dacă pe site se găsesc o mulțime de modele actuale am zis să nu dau greș.

Dar pentru că am avut de unde alege m-am gândit că nu ar fi rău dacă mi-aș lua încă o pereche, de exemplu aceste cizme de iarnă mai groase speciale pentru anotimpul friguros. De data aceasta am ales o culoare deschisă, cred că este prima mea pereche de încălțăminte cu așa nuanță și sper să nu regret alegerea făcută. Deși era și varianta maro, bejul m-a atras mai tare asta și pentru că nu am nimic maro cu care să le pot combina.

Cizmele au un design interesant, modern, au un interior îmblănit, foarte călduros. Acestea se încheie cu ajutorul fermoarului care funcționează perfect dar se mai pot regla și folosindu-mă de baretele exterioare. Așadar pentru mine ca mama a doi copii dintre care unul foarte energic  este foarte important să mă încalț rapid și simplu, să îmi fie comod, ușor de curățat dar și de purtat.

Tu după ce criterii îți alegi încălțămintea?

12 Comments

  1. Stiu ca eu nu procedez in mod corect, dar aleg incaltamintea dupa aspectul estetic. Pentru mine conteaza foarte mult modelul si culoarea, pe ultimul loc este comoditatea :))

  2. Si la mine conteaza foarte mult sa fie încălțămintea comoda, cu restul ma adaptez

  3. Eu aleg cizme comode si ghete aspectuoase, deci criteriile se schimba in functie de incaltaminte.

  4. Aleg comoditatea, dar și aspectul, și ceea ce mi se potrivește.
    Mulțumesc pentru info și recomandări!

  5. Prefer comoditatea, apoi pun accent pe culori si design. Incerc sa aleg incaltaminte cu nuante basic in special.

  6. Eu cu incaltamintea sunt intr-o zona…grea! Trebuie sa fie in primul rand comode, dar si elegante si in al doilea rand sunt intre numere si daca nu probez nu prea aleg de pe nici un site pentru ca uneori ma potrivesc cu 37 alteori cu 38 si e grea alegerea!

  7. Si eu prefer incaltamintea comoda si ma gandesc sa fac si eu niste achizitii noi in sezonul asta

  8. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *