Skip to content

Ayurmed=Sanatate

Buna ziua dragi mamici!
Astazi vreau sa vorbim putin despre imunitatea noastra, a adultilor dar mai ales a celor mici.
Stim cu totii ca aceasta „calire”, nu inseamna doar sa stai in razele soarelui de dimineata sau de dupa-amiaza. Pitica mea nu are inca doi anisori, iesim afara inca de la primele ore ale diminetii, pentru ca locuim la tara si avem treburi, iar ea ma „ajuta”.
20170607_164709
Stand pe afara, se bucura de cele mai sanatoase raze de soare, care sa ii atinga pielea intr-un mod bland. In acest fel, soarele ii intareste sistemul imunitar, dar este atat de necesar si pentru starea de bine a copilului.
Si cand ploua, primavara, toamna sau iarna, atunci cand nu avem soare cum crestem imunitatea celor mici?! Mai ales cand sunt la gradinita, unde mai sunt si copii bolnavi, cum procedam?
 
Ei bine, Ayurmed vine in ajutorul nostru, al parintilor cu un produs natural, pe baza de 10 plante, care nu creaza dependenta si nu are efecte secundare. Si cel mai important, ajuta sistemul imunitar sa functioneze.
happy-kid-cu-plante.png
Happy kid, este recomandat copiilor de peste doi ani, dar il pot administra si adultii fara probleme. De aceea, l-am testat chiar eu, fiind oferit intr-o campanie marca Brander, in care trebuia sa imi spun parerea.
Chiar daca este un sirop cu zahar, va pot spune ca nu este chiar atat de dulce, pe cat va asteptati. Datorita celor 10 plante medicinale indiene are diferite arome. Inca de la prima doza mi-am amintit de gustul siropului Coughend, care l-am luat cu succes pe timpul sarcinii pentru a trata o raceala urata.
 
Sa revenim la siropul nostru… am deja cateva zile decand il administrez si pot observa urmatoarele efecte:

  • buna functionare a sistemului digestiv si hepato-biliar
  • ma ajuta la eliminarea apei din organism
  • cresterea sistemului de aparare
  • mentine sanatatea cailor respiratorii.

Pe langa toate acestea, avand o raceala veche care ma chinuia cu o tuse seaca, am observat ca incet-incet dispare, ceea ce nu face decat sa ma bucure.
Imediat ce implineste fetita doi anisori, o sa ii administrez si ei acest siropel, pentru a avea o imunitate si o sanatate de fier, pe cand v-a merge la gradinita. Daca ma gandesc mai bine, o sa il comand chiar acum, fiind la promotie de 2+1 pe magazinul Ayurmed online.
Cu Happy kid, cei mici sunt sanatosi si fericiti! šŸ™‚
 
 

2 Comments

  1. I am a student of BAK College. The recent paper competition gave me a lot of headaches, and I checked a lot of information. Finally, after reading your article, it suddenly dawned on me that I can still have such an idea. grateful. But I still have some questions, hope you can help me.

  2. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me? https://www.gate.io/zh-tw/signup/XwNAU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *