Skip to content

O nouă comandă Bonprix

Bună și bine te-am regăsit!
Astăzi am decis să vă povestesc un pic despre cea de-a doua partea a comenzii pe Bonprix. Obișnuiesc să comand aproape în fiecare anotimp câte ceva de la ei.

Așa cum spuneam și în alte postări/articole îmi place calitatea produselor și mereu am fost mulțumită de ce am comandat.
Inițial am început căutările pentru o pijama fete lungă pentru mine, dar pentru că am ajuns în categoria copii am zis că nu ar fi rău să îi comand și Adelinei o pijama.

Ce m-a atras a fost modelul simplu și culoarea plăcută, dar și elasticul din partea de jos a pantalonilor. Nu știu cum e la voi, dar la noi copii dacă au o pijama fără elastic sau fără acea manșetă, dorm toată noaptea cu pantalonii ridicați până sus.

Iar acum când am observat acest detaliu am preferat să dau comandă de o măsură mai mică.
Ideea e că puteam să ne luăm amândouă același tip de pijama pentru că Adelina a avut nevoie de măsură 116 și eu de 152-158, am cedat totuși în favoarea ei numai să nu o mai găsesc noaptea dezvelită.
Așadar pijamaua este confecționată dintr-un material foarte calitativ, subțirel și foarte confortabil.

În loc de pijama eu mi-am ales două bluze, pe care ambele le-am prins la reducere din ce îmi amintesc.
Bluză fete mâneci lungi din bumbac organic, pe care din păcate nu o mai găsiți pe stoc. Un model simplu, dar cu o structură ripsată fin și cu acele tivuri crețe.

Tot pentru mine dar din categoria femei, am găsit și această bluză neagră cu dantelă la baza gâtului și la mâneci. Aceasta se așează foarte bine pe corp deși eu sunt mult mai slabă decât de obicei, este realizată dintr-un bumbac subțire, deci foarte lejer de purtat, la fel ca și cea mov de altfel.

Mă declar mulțumită și de această dată în legătură cu serviciile și calitatea produselor de pe acest site. Voi comandați de pe Bonprix?

10 Comments

  1. Foarte drăguțe alegerile tale! Bonprix are produse penru toată lumea iar asta e minunat.
    Să le purtați cu mare drag! Fug să caut și eu ceva pentru mama.

  2. Ruxandra Ruxandra

    Să le purtați pe toate cu drag! Îmi place bluza neagră.

  3. Imi plac alegerile facute si cred ca preferata mea este bluza neagra

  4. I have read several excellent stuff here. Definitely price bookmarking
    for revisiting. I surprise how so much effort you place to
    create this type of wonderful informative site.

  5. Hello there! I know this is kinda off topic but I
    was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment
    form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one?

    Thanks a lot!

  6. Whoa, that blog style is awesome. For what duration have you been blogging? You made it look so easy. Overall, your website looks great, and the content is much better.

  7. I’ve been browsing the internet for more than three hours, and I haven’t seen any posts as fascinating as yours. I think it’s well worth the investment. If more bloggers and website owners created content as good as you do, the internet would be significantly more useful than it already is.

  8. Just as much as I did, I relished what you accomplished here. Your language is elegant and the drawing is enticing, yet you appear rushed to get to the next thing you should be providing. If you keep this walk safe, I’ll come back more often.

  9. Dragilor, buna si bine v-am regasit pe acest blog minunat! Astazi mi-am propus sa va povestesc putin despre experienta mea cu a doua comanda pe Bonprix. De-a lungul timpului am obisnuit sa comand cate ceva de la ei de fiecare data cand vine un nou anotimp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *